Hotellområdet

Posted on Posted in Zanzibar

Hotellet har ett stort område med rum/sviter och det är grönt och fint överallt. Det finns tre restauranger.  Aqua är den stora som serverar frukost, lunch och middagsbuffé. Så finns Ishi Teppanyaki, asiatisk och The Carnivorous, afrikansk. Dessa tre ligger under samma tak. Det finns två barer, en lite mindre med bara dryck och som har öppet 10-18 och en större som har öppet till midnatt. På den större har de även en meny och här kan den som har All Inclusive få kakor, smörgås och canapéer under hela dagen. Och här arrangeras även uppträdanden av olika slag en del kvällar.

Det finns ett diving center där man bl.a. kan låna kanot, det finns gym och spa och tennisbana. Men då vädret fortfarande är lite svajigt och min förkylning inte riktigt verkar vilja släppa så har vi inte utforskat detta än, men det kommer vi nog hinna med!

Det finns en stor pool för alla samt en lite mindre för de som bokat Exklusive Privileged Area. Om inte hotellet varit helt fullbokat så hade nog vår chans varit ganska stor att bli uppgraderad dit!

Men nu, lite bilder på vårt hotellområde!

Bild över området
Vårt rum på våning två
Gången in till vårat hus
Mot restauranger, pool och hav!
Hotellentrén
Leading Hotels of the World
Lobbyn

 

Lilla poolbaren

Stora poolbaren

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *