Hilton – Denarau

Posted on Posted in Nya Zeeland / Fiji, Uncategorized

På samma sätt som vi kom, tog vi oss också ifrån Malolo, dvs båt en timme. Den här gången något klokare med solskyddsfaktor… =) Framme i hamnen tog det bara ca 5 minuter med taxi till hotellet. Helt annat typ av resort nu. Stort, många pooler, tyvärr ingen bra beach. Vi blev uppgraderade från enklaste rummet som vi hade bokat, till en svit!

 

Stort hotellområde, väldigt avlångt! Fyra ställen att dinera på fanns det. Ett som var kanske mer café, de hade sallad, mackor och pizzor. Där åt vi inte alls. Tre restauranger, varav en var asiatisk. Där åt vi en kväll, god mat med rediga portioner.

 

Nuku hade varierad mat och även buffé. Här var det även en del uppträdanden m.m vissa kvällar. Vi åt bara lunch där. Blev nöjda första lunchen men andra var sådär. Runt Nuku låg även hotellets poolområde som var riktigt stort.

 

Men favoriten för oss blev helt klart Koro. Så här åt vi vår frukost, hängde vid poolen och baren, käkade lunch och en kvällsmiddag. Där var det dessutom 18-årsgräns, vilket är ett plus tycker vi.

Inte alltid fint väder…
Baren

 

Har försökt att inte ha alltför många matbilder denna gång, men några måste jag bjuda på! Första dagen på Hilton så var vi rätt hungriga när vi väl var framme och ville äta nått på Koro. Jag var ruggigt sugen på en sallad och med på menyn stod en lax sallad. Jag var lite fundersam över vad det var för chili-popcorn de hade spetsat den med, tänkte att det kan väl ändå inte vara popcorn. Men jo då. Det var det. Och det var väl inte direkt sallad i den bemärkelsen som jag tänker på sallad, mest lax och lite garnityr. Men den var ruggigt god! Tyvärr inte så mättande. Som tur var hade Ronnie beställt en redig portion så han hade massa pommes över!!

Och så den helt magiskt goda Nutella-pizzan!

 

2 thoughts on “Hilton – Denarau

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *