Drömmer oss tillbaka…

Posted on Posted in Maldiverna, Uncategorized

Älskar verkligen att resa och varje gång vi drar iväg känner jag mig lika lyckligt lottad! För när man sedan sitter en lördag som denna och äter frukost så kan man drömma sig tillbaka. I morse drömde vi oss tillbaka till Maldiverna och då lite speciellt till frukosten. Det fanns två restauranger att välja på och vi åt på båda och kommer att göra det när vi åker tillbaka i mars. Det är ju nått speciellt med just frukost. Känslan att bara kliva upp och veta att man inte själv behöver göra ägg, duka fram, diska…. På Conrad Rangali som vi bodde på var det ju helt fantastiska frukostar dessutom.

Dag 1 hade vi sandaler, dag 2-10 var vi barfota!

Atoll Market

Gott te på Vilu restaurang!
Och även gott bubbel på Vilu frukosten!!

 

När vi åker dit i mars är det över påsken. I år såg de ut att ha haft massa roligheter på ön då. Mest hoppas jag på att deras Easter Bunny hittar dit igen nästa år!!

Bild: https://www.instagram.com/p/BS8NbTmF7k1/?taken-by=conrad_maldives

 

Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Frukosten är undanplockad och disken, ja den sköter diskmaskinen om! Det får bli en promenad och insupa alla vackra höstfärger på löven innan det är dags att göra sig redo för kvällens 50-årskalas! Så ni hör, det är ju ingen dålig verklighet att komma tillbaka till! Och idag är det ju dessutom exakt två månader som vi får hela tre veckors hotellfrukostar!

Hoppas Du får en fin lördag!!!

 

 

2 thoughts on “Drömmer oss tillbaka…

  1. Ååh, Maldiverna är verkligen ett av mina absoluta drömresmål! Måste dit inom en inte alltför lång framtid! Kanske gör ett besök på Conrad Rangali, deras frukostar verkar ju underbara! 🙂

    1. Maldiverna är verkligen vackert! Ja den beachform som man kanske har innan försvinner snabbt efter ett gäng frukostar!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *