Tokyo

Posted on Posted in Tokyo

Det blev som sagt ett besök till i vårt kära Tokyo. Förhoppningsvis inte sista! Senast vi var där var 2016. Den här gången blev det en lite kortare visit. Vi landade tisdagkväll, hade sedan två hela dagar för att fara hem fredag eftermiddag. Men eftersom vi varit där en gång och då känt att vi hunnit med mycket av det vi ville så blev fokus nu att strosa, äta god mat och bara ladda batterier. Det lyckades vi med. Vi tog oss bl.a tillbaka till några favoritområden sen sist, såg till att äta lunch-sushi och testade även på en restaurang som hade fått bra recensioner.

Vi bodde på Hilton. Fint hotell med en stor frukostbuffé som innehöll allt man kan tänka sig. Dessutom kunde man passa på att leka drottning eller gå under en ram när man åt frukost!

Hilton låg ca 10-minuters promenad från en stor metro station, Shinjuku och därifrån var det lätt och smidigt att ta sig till de lite mer populära platserna. Så vi var mer nöjda med läget denna gång än sist.

Men som sagt, vi blev inte så spexiga med massa äventyr denna gång, vilket i ju för sig inte är ovanligt alls för att vara oss! (Med undantag för när Ronnie får för sig att vi ska hoppa från höga torn och sånt...!!!!) Och som ni också vet, av någon anledning fastnar jag i att fota mat. Jag vill ändå bjuda på lite av det vi gjorde. Så här kommer några minuter från våra tre dygn i Tokyo! (På med ljudet!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *