Slut på semester!

Posted on Posted in Nya Zeeland / Fiji

Vi hade tur på Musket Cove, inte en droppe regn. Men på Denarau kom det desto mer! Några riktigt ordentliga skurar och storm. Men mestadels var det soligt och fint. Det kunde dock växla enormt snabbt. När man som bäst låg i solstolen och himlen var blå, så titta man upp en sekund senare så började det regna.

 

Så gick 5 dagar även här. Snabbt men ändå inte. Det har verkligen känts att vi varit borta i 3 veckor. Vi har trivts väldigt bra på båda våra Fiji-hotell och charmen var att det var så olika karaktär på dem. Men till slut kommer dagen då det är dags att åka hem.  Hur fantastiskt jag än tycker att det är att resa, så är det alltid skönt att komma hem! Efter dessa tre veckor så kände jag mig klar. Knäckebröd, egna kudden, lite vardag och rutin, det är inte så tokigt när allt kommer kring! Och det är precis därför vi reser, för att längta hem och längta bort igen.

 

Hem tog vi oss samma väg, dvs från Fiji till Auckland, där vi sov en natt. Från Auckland till Singapore, väntetid på ca 5 timmar innan vi tog oss mot Arlanda efter en kvick mellanlandning i Moskva.

Från Fiji åkte vi med Air New Zealand. Supertrevlig crew som jobbade som såg till att vi hade det bra! Vi fick dessutom vara lite försökspersoner till deras wifi. Passade ju väldigt bra på just denna flight där vi satt i rad och inte bredvid varandra. Så istället för att luta sig fram/bak för att prata med varann så chattade vi på messenger…!!!! =)

Ganska tomt i BC!

 

Hej då Fiji!

 

Gillar verkligen när flygbolagen är lite nytänkande i sina säkerhetsinstruktioner…

 

Vilken resa!! Kan man vara annat än nöjd. Allt har gått suveränt. Inga förseningar, väskor som kommer fram, inga magåkommor eller andra konstigheter. Full pott! Så här slutar denna resa för nu. Nedräkning pågår för fullt till Brygge som ligger närmast men även till Maldiverna som vi längtar enormt till!!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *