Musket Cove`s restauranger

Posted on Posted in Nya Zeeland / Fiji

Så vad gjorde vi då på Malolo Lailai?! Kanske inte alltför många äventyr. Vaknade, åt frukost, chillade vid poolen, åkte på någon snorkeltur. Åt lite lunch, chillade lite till, läste och avslutade med middag och lite öl vid beachbaren! Med andra ord; Semester!!

Det finns en huvudrestaurang som heter Dicks Place. Där serverades frukost, lunch och middag. Frukosten var helt ok, som den smörgåsdyrkare jag är saknade jag lite pålägg dock. Vi åt middag där två gånger och det var bra mat.

Dicks Place vid poolen

Poolbar, dock inte bemannad under våra dagar. Kanske för få gäster..

 

Varje kväll spelade en trubadur. De hade skön stil, ingen scen utan de satt vid några bord och lirade. Vi frågade om de kände till ABBA och såklart kunde de knåpa ihop en ABBA-låt, kanske inte helt säkra på texten, men vad gör väl det!

 

Det fanns en lite mindre restaurang/café som också hade helt ok mat, Traders café. Inser dock nu att jag inte tog en enda bild därifrån…!!

Till sist favoritstället, beachpuben Musket Cove Yacht Club Island bar där man kunde få råvaror levererat och använda deras stekbord för att tillreda själv. Riktigt mysigt så där åt vi två kvällar. Många som var ute med sina båtar stannade till här, så det var en välbesökt pub från icke-boende med. T.o.m några som kom över från grannresorten.

Bänkar vid havet där man kunde njuta av solnedgången

 

Deras lokala öler smakar helt ok. Godast enligt mig var Fiji Premium.

 

Som ni ser, inte gått någon nöd på oss här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *