Fiji – Malolo Lailai

Posted on Posted in Nya Zeeland / Fiji

Efter en vecka med bilfärder, galna hopp från höga torn, hobbithus, kokade jord så svidar vi nu om till flipflop, bikini och intar mer relax semester! Flyget tog ca 3 timmar från Auckland till Nadi. Framme i Nadi hade vi bokat en shuttle som vårt hotell arrangerade. Den skulle ta oss ner till hamnen för vidare båttransport. Dock var de noga med att tala om att de ej väntade in vid ev förseningar och såklart var vårt flyg försenat så vi missade den. Men det stod en taxichaufför beredd att ta oss till hamnen och vi hann ganska precis innan båten skulle gå, vilket kändes bra då det annars hade blivit en väntan på 3 timmar. Båten till Malolo tog ganska precis en timme. Tokmulet hela vägen utan just alla sista minuterna då det sprack upp. Vi satt ute, jag såklart i linne. Och snart kanske jag lär mig att solen tar ändå!! Inledde alltså Fiji-resan men något rödare axlar än tänkt! Båten stannade på en annan resort innan vår, Musket Cove.

Här hade vi bokat en lagoon bungalow som låg en bit från havet, men fick en uppgradering till beach bungalow!!

 

Mysig bungalow som vi har trivts bra i. Ingen TV och halvtaskigt wifi så man fick detoxa sig för några dagar! Vädret har varit ganska varierat. Hela tiden varmt, vilket är det viktigaste för mig som är frusen. Men övrigt ganska blåsigt, molnigt, dock klarade vi oss helt från regn.

Fem nätter blev det här och det räckte gott och väl för oss. Vi är inte alltför spexiga på våra semestrar och tar det gärna lite lugnt så hann man bli rätt ”klar”.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *