Trodde jag var närmare än så…

Posted on Posted in Maldiverna

Den som känner mig vet att jag är inte alltför förtjust i fåglar…. eller getingar… katter… Man kan nog säga att jag är inte emot djur, men jag behöver inte vara nära dem! När vi var på Maldiverna så hade de dock en lite större fågel som de kallade för George. Tror att det var några stycken faktiskt som hängde där, men de hette alla samma sak. George var väldigt fin och hade inget emot att bli fotograferad så jag tog mod till mig och lyckade få några fina bilder. Dock så tog Ronnie kort samtidigt och roliga är att jag tyckte själv att jag var SUPERNÄRA George!!  Ganska nära är jag, men i mitt huvud så var jag bara några centimeter ifrån….

Men jag tog mig faktiskt lite närmare och fick fina bilder på honom.

 

Dock fanns det några andra fåglar som inte alls var trevliga. På lilla ön vid ett stråk så hade några fåglar bo med deras nyfödda. Så passerade man där så gick de till attack för att försvara sina ungar. Inte alltför trevligt. Vi får hoppas dessa fåglar är lugnare när vi kommer tillbaka i mars.

 

Något som faktiskt börjar närma sig rejält nu är ju faktiskt resan till Nya Zeeland och Fiji!! Exakt fyra veckor idag. Förväntningarna blir bara högre och högre. Har hittills inte hört eller läst av någon att det finns något dåligt med dessa två platser. Jag är sugen att börja packa redan nu men antar att en månad innan är att gå lite till överdrift…!! Fast packa i tanken kan ingen stoppa mig ifrån!

Lördag väntar Allt för hälsan-mässan i Stockholm tillsammans med storasyster. Ska bli mycket trevligt!! Har själv som ni säkert sett kört en del med PT senaste tiden och lyckats krympa både centimetrar och kilon genom träning och såklart tänka till kring kosten.

Hard work pays off!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *