Weekend på gång!

Posted on Posted in Europa

Fin lördag i Uppsala idag, vårvärme och sol! Just nu är vi dock inne och städar (ok, just nu sitter jag vid datorn och Ronnie dammsuger!!)

Vi ska nämligen ha visning på vår lägenhet idag.  Om en ganska snar framtid, sommar om allt går som det ska, kommer vi flytta till Los Angeles. Maken har fått jobb där så vi tar vårt pick och pack och flyttar. Många har undrat om vi i och med det kommer sluta resa så mycket. Svaret på den frågan är; förmodligen inte!! Vi kommer inte vara lika desperata att fly från vinter och slask men vi kommer definitivt fortsätta i den mån vi kan. Nu kan vi ju dessutom utforska USA på ett annat sätt. Första resan är redan bokad i oktober, då drar vi till Tokyo. Vi hade en sommarresa bokad till Tokyo-Bali-Hong Kong. Men i och med flytt så har vi avbokat den och tar istället under hösten en vecka till Tokyo. Så Resemonstret ger inte upp!

Men jag kommer skriva på en till blogg, som blir om livet i LA. Den är inte helt startklar än men snart så.

Men vi hinner med en till resa innan flytt. Har sedan en tid tillbaka en weekend bokad till vårt kära Barcelona! Det blir fjärde gången vi åker dit. Vi har ju hunnit med att se en del på våra tidigare turer dit, så den här gången ska vi nog bara ladda batterierna inför en fullspäckad vår med allt vad flytten innebär. Så det blir nog till att strosa runt, äta tapas och bara njuta av vädret. Iallafall om man får tro prognosen som den ser ut just nu, så har vi valt en bra helg! Hoppas den fortsätter stämma!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *