Helg i Brygge

Posted on Posted in Europa

I fredags bar det av till Brygge i Belgien. Ronnie fick nys om en Ölfestival via Business Class-forumet. Det visade sig vara några stycken som skulle åka dit, så vi bestämde oss för att haka på. Vi fick även med oss vänner till oss vilket vi var mycket glada över!!

Så vi åkte iväg fredags eftermiddag. Flyget tog ca två timmar, därefter åkte vi tåg från Bryssel till Brygge i ca 90 minuter. Ganska så fullt på tåget och tyvärr en del trasiga toaletter. Men det gick ingen nöd på oss, trevligt sällskap, hamburgare och öl gjorde susen.

Vi bodde på Crown Plaza och ölfestivalen var precis vid vårat hotell så läget för detta ändamål kunde inte bli bättre! Mysigt hotell, bra frukost och som sagt bra läge. Så vi var mycket nöjda.

 

På lördagen mötte vi våra vänner, strosade runt i Brygge innan vi köpte det vi behövde för att gå in på ölfestivalen. Så vi gick in i ett av tälten strax efter 12 då de öppnade och då var det ganska mycket folk men ändå helt ok. När vi däremot kom tillbaka lite senare efter lunchpaus var det väldigt mycket folk, så vi lessnade rätt snabbt då tyvärr. Vi hade väldigt trevligt i vårat sällskap och trivdes på festivalen, men de har lite för ”spexig” öl för min smak. körsbär, banan osv.

Ett av festival-tälten

 

Jag brukar numer försöka tänka att jag ska ta bilder för att skriva om resan här, denna gång låg dock fokus på att ha en kul helg med vänner. Men vi strosade ju runt en del i denna mysiga stad så några bilder blev det iallafall.

 

Det blir inte mer från Brygge än så.  En intensiv och fantastiskt rolig helg!  Jag gillade Brygge och skulle mer än gärna besöka staden när det är lite varmare grader.

Tack till Er som var med och gjorde denna helg till en helt galet kul helg!! Mera av detta.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *