Jahns Restaurant

Posted on Posted in Asien

Resemonstret går ju faktiskt hand i hand med Matmonstret. Inte en semester utan god mat. Så även denna gång. Däremot så tror jag att jag ska försöka begränsa det till endast ett inlägg om mat...!! Här på Conrad finns det en restaurang som heter Zest som har frukost lunch och middag. Frukosten är väldigt bra och innehåller det mesta. Inga problem att äta sig lite för mätt.

Poolbaren Azure har mat från lunch och framåt. De serverar pizza, hamburgare, grillat och såklart Thaimat. Båda ställena har bra mat, Zest kanske snäppet bättre. Men det Azure har är; Mango Mojito!! Ja jag vet, det räknar kanske inte som mat, men ack så god!

Men tanken var ju att detta inlägg skulle få handla om Jahns, som är deras finrestaurang. När detta skrivs så har vi dessutom hunnit vara där två gånger men bilderna som kommer är från första gången. Då slog vi på stort och provade en av deras två avsmakningsmenyer med tillhörande vinpaket. Restaurangen ligger ganska högt upp så man får även här en fin utsikt över havet.

Inte nog med att maten var makalöst god, servicen var på topp. När vi kom var det direkt en person som öppnade dörren och tog emot oss. Varje gång man reste sig från stolen så var nog där och assisterade med stol och vek servetten fint. Man kände sig väl omhändertagen. Maten var Thai men med influencer från andra kök. Så här såg vår meny ut, i ord och bilder!

Hur gott som helst... och det resulterade ju som sagt i att vi bokade in oss ytterligare en kväll men tog då av deras a´la carte. Tack Jahn!

One thought on “Jahns Restaurant

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *