You know you´re a frequent flyer when…

Posted on Posted in Allmänt, Lounge

Aouch…. Får nog ta och erkänna att vissa av dessa punkter nog stämmer in på mig/oss…

Det händer faktiskt då och då att vi blir lite glada om vårat flyg är försenat när vi sitter där i loungen och njuter av champagne. Jag plockar definitivt på mig alla små kit och påsar man kan tänka sig. För tänk om man får ett akut behov av en liten tandborste. Ronnie kollar noggrant upp vilket säte som är ”bäst” och vilken champagne som serveras. Vilken lounge vi har tillgång till och helst var den ligger så vi inte behöver lägga dyrbara minuter på att leta. Kort och gott vi känner igen oss i detta!

http://http://www.godsavethepoints.com/2017/09/07/know-youre-frequent-flyer/

Jag hade nog inte kunnat tänka mig för några år sedan, att jag en dag för det första skulle kunna flyga Business/First Class. Eller att jag ens skulle vilja ha en mellanlandning på några timmar (trots att det finns tidigare flyg att ta!) för att hinna med en fin lounge.

Tror att jag har varnat förut, men jag gör det igen. Vill du inte riskera att hamna i ett beroende av att flyga med en mer behagligare komfort; Prova inte! Det kan hända att man provar en gång och sedan är nöjd. Det kan också gå så illa som det gjort för mig. Man är fast. Hårt beroende. Får panik av tanken att inte ha fast track. Kliande utslag om det inte finns en lounge. Eller värre, det finns en, men vi hinner inte dit… Svettningar över att inte kunna fälla ner sin stol, dra täcket över sig och sova. Kort och gott, man blir ett resemonster.

Men skämt åsido. Det är helt fantastiskt att haft förmånen att unna sig denna lyx. Vi jobbar hårt när vi är på fast mark, men så far vi upp bland molnen och laddar batterierna och tar tillvara på varje sekund. Och vem vet hur morgondagen ser ut. Klyschigt men sant. Vi kanske inte alls har samma förutsättningar att resa på samma sätt imorgon. Men det är då vi sätter oss i soffan med en skål popcorn och tittar tillbaka på alla våra minnen här i bloggen!!

Business Class med Air Berlin
Gofika i Abu Dhabis lounge
Conrads lounge i väntan på sjöflyg
Skorna i skolådan!
Loungen i Doha

Alla lounger är inte så lyxiga…
Hamburgare på flyget. Tackar!
Pyjamas på. Skål och god natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *