För att nämna några platser!

Posted on Posted in Allmänt

Vi har ju hunnit med några resor innan jag startade denna blogg så jag tänkte nämna några platser vi varit på!

Tre gånger har vi varit i Dubai. Vi gillar Dubai och kommer garanterat åka dit igen. Första gången var vi där i juli. Galet varmt, så vi höll oss mest på shopping malls den gången och varvade med besök på Atlantis waterpark! Ett absolut måste om man gillar att bada och åka runt i en badring… De andra två gångerna var vi där mars och november och det var betydligt behagligare klimat!

 

Burj Khalifa

 

Thailand är också en favorit. Där har vi hunnit med Phuket; Kata Beach och Karon, Koh Samui, Ao Nang och Bangkok. Thailand är enkelt, trevligt, god mat, sol och bad.

Hyatt Regency, Phuket

Ytterligare klar favorit, på lite närmare håll är Barcelona! Har blivit tre visiter även dit och förmodligen blir det fler. För att fortsätta på närmre avståndet åker vi även gärna till Berlin, London, Prag.

Testar Moet-baren på KaDeWe i Berlin
Och såklart, Mustafas kebap. 45 minuters köande gav en väldigt god kebab!
2013 åkte vi till Filippinerna, närmare bestämt Boracay. Jag hade varit där förut och ville absolut ta med mig Ronnie dit och bara hoppades att han skulle tycka om det lika mycket som jag. Och jag behövde inte oroa mig, Såklart han gjorde! Lite besvärligt att ta sig dit, men väl där; Oh. My. God. Fantastisk ö, full med restauranger och barer vid havet. Helt omöjligt att känna någon stress.
Båttur runt Boracay
En stad som Ronnie hade varit på innan vi träffades och som jag hade på min önskelista var Los Angeles. Dit tog vi oss 2015. Jag var hur lycklig som helst av att kunna bocka av både Universal Studios och Six flags!!
Universal Studios
Såklart vill jag ha med Tokyo, vilken häftig stad! Så stor, så mycket folk, ändå kände vi inte av någon hetsig storstadspuls. Tokyo blev många matupplevelser. Vi var där fem dagar och hann med fem lunch-sushi. Till kvällsmat hann vi prova Tonkatsu, Tempura och Kobe.
Beställ på din Ipad och sushin kommer åkandes på en liten vagn till din plats

 

Berömda korsningen

 

Efter fem dagar i storstad flög vi vidare till Guam, en amerikansk ö söder om Japan. Inte vanligt med svenskar här. Vi blev exotiska och mer än väl behandlade av öns lokalbefolkning. Vädret var svajigt (juni månad) kom en hel del regnskurar, men i övrigt varmt och härligt!

Gott om fatöl på närliggande pub!

 

Finns fler ställen jag inte nämnt och det finns massor att berätta om varje, men that´s it for now!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *